Izvor: lepotaizdravlje.rs
24.03.2023 u 17:29
0

Ženski satovi: Najznačajniji trendovi za 2023!

Ženski sat – ovo je onaj šik komad nakita koji mnogo govori o vama. Bilo da ga nosite sa poslovnim odelom ili koktel haljinom – vaš sat vas izdvaja iz gomile

Cartier Panthere de Cartier – ovaj sat je već sezonama na listi najtrendi ženskih satova. Njega u svakoj prilici nosi Hailey Bieber, a Nicole Peltz ih ima dva. Ovaj zlatni sat je sada već kultnog statusa i u industriju ženskih satova doneo je bitnu promenu: poručio je proizvođačima da žene ne žele samo svedene, tanke, rosegold narukvice i kućišta posuta cirkonima. Ono što je do sada smatrano principom ženstvenosti, jednostavno, nije više ono što žene zaista žele.

Istini za volju, za većinu kupaca ženskih satova Cartier Panthere de Cartier je pust san. Njihovi budžeti daleko su ispod pravih pelemenitih metala, skupih i preciznih mehanizama i brendova čiji jedan proizvod košta koliko celokupna imovina jedne prosečne osobe. Ali, poruka je ista – žene su našle novi izraz, a ručni sat više  nije igračka rezervisana za muškarce.

Ženski satovi: Kakvi trendovi nas očekuju u 2023?

Kućišta sata

Za žene koje vole diskretnije asesoare, društvene mreže odmah daju odgovor – u trendu su mali do srednji satovi i kvadratna kućišta!

Boje kućišta

Kada budete birale sat, odlučite sa za kućište u gold ili silver boji ili – crnoj. Goldenrose ove godine nije prvi na listi stilista.

Narukvice sata

Apsolutni trend su metalne narukvice i to prilično robustne. Najviše se kotiraju narukvice u kombinaciji glod i silver boje.Ako baš insistirate na kožnim narukvicama, onda gledajte da one budu sa teksturom, idealno imitacijom zmijske kože.

Boje narukvice

Baš kao i sa kućištima, za one koji se ne opredele za silver ili gold, idealne su crne narukvice ili već one tamnih boja: duboka zelena ili teget.

Statement satovi

Za žene koje vole upadljive modne dodatke i nakit, idealni su satovi koji podsećaju na žensku verziju čuvenog Rolex Daytona.

Ravne cipele koje odgovaraju svim ženama

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter