Izvor: KURIR/NOVA
17.03.2023 u 17:15
0

„MORALE SMO DA BUDEMO PREMRŠAVE“: Sindi progovorila o tajnama grupe MODELS i otkrila sa kojim članicama je ostala U KONTAKTU!

Pevačica Ivana Stamenković Sindi je za domaće medije govorila o mnogim temama, pa i grupi 'Models' u kojoj je bila deo prve postave.

Ona se dotakla nastanka grupe, početka njene karijere, ali i trenutka kada su odlučile da se raziđu.

– Karijeru sam počela sa 14, tako da sam imala dug radni vek i vreme je za penziju, umorila sam se. Tada sam počela da se bavim modelingom, a sa nepunih 17 ušla u grupu ‘Models’, gde sam bila 12 godina. Posle sam ponovo bila model i sada je stvarno dosta.Tada su modeli počinjali da rade sa 14, 15 godina. Nisu postojale društvene mreže da bi se prezentovao, nego si morao jedno tri, četiri godine da skupljaš poslove i kampanje, imao si knjigu koju si nosio sa sobom. Morale smo da budemo premršave. Sada se to promenilo, na revijama ima i modela koji su puniji. Moglo je da se živi od modelinga, nije bilo prezasićeno tržište. Kod nas mnoge devojke koje se nazivaju modelima nisu modeli, jer su to uglavnom prirodne devojke. Znači nema pumpanja usana i operisanja noseva. Tada sam imala 49 kilograma, znači jedno 15 manje nego sada – ispričala je Sindi, pa otkrila da je za grupu Models takođe došla na kasting:

– Za grupu ‘Models’ je isto bio kasting. BIle su sve mankenke iz Beograda. Imala sam sreću da sam upala u prve četiri. Međutim, kada smo izbacile prvi spot i pesmu, to se zavrtelo i postalo toliko popularno. Izađemo na ulicu, deca nas jure, traže nam autograme. Onda su krenula snimanja, novi nastupi, intervjui… Bila sam baš zatečena i jako mlada sam krenula da se bavim tim poslom i nisam imala ni vremena da budem dete.

Kroz ovu grupu prošlo je mnogo devojaka, a Sindi je bila u prvoj postavi.

– Mimi, Sandra, Berendika i ja smo bile prva postava. Berendika je prva otišla, pa je posle nje ušla Nađa. Posle nje je otišla Mimi, a umesto nje je ušla moja rođena sestra i tako, trajale smo jednih dobrih 12 godina – rekla je ona, pa otkrila u kakvom je danas odnosu sa bivšim koleginicama:

– U kontraktu sam sa svim devojkama koje su ovde u Beogradu, ali sa ove dve koje nisu, nisam ni u kontraktu. One dugo nisu dolazile u Srbiju i nisu u kontaktu ni sa kim odavde. Sve ostale devojke viđam.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter