Izvor: HAPPY BSC
16.01.2023 u 16:49
0

DIREKTNO SA TAJLANDA -Zoro Marttineti prenosi snažnu poruku: Da li znate kako je to posle 50 godina reći Blago domu?

Da li znate kako je to posle 50. godina reći Blago domu???

Često se pitamo da li danas postoji prava ljubavna priča, baš kao ona koju gledamo na filmovima. Još kad se u nju uplete kao ribaru mreža muzika, onda je to pravo blago. Da, postoji i bračni par Martinetti su dokaz za to.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

On je pesmom još daleke 1968.godine se zapitao “ Koga to zapravo volim u Herceg Novom“ i sa svojom grupom Exodusi koja traje 54 godine, obilježio sve Hercegnovske i Bokeške fešte, uz nezaobilazni i najznačajniji Praznik mimoze.

Uz to je Zoran Zoro Martinetti decenijama bio prva truba Gradske muzike Herceg Novi, jedini dimnjačar grada,čovjek za koga je Dragoljub Đuričić svojevremeno rekao da možda ne bi bio muzičar nikada da nije bilo Zora!

A Zoro je uz sve to i kapetan bračne lađe u kojoj mu je njegova Mirjana Mira jarbol i sidro. Ništa manje kreativna,upamćena kao prva činelistkinja velike Jugoslavije koja je u čuvenoj Kviskoteci Olivera Mlakara bila zagonetno lice baš sa pitanjem: Ko je prva i tada jedina činelistkinja u SFRJ. Uz to Mira je radila kao fizioterapeut u Institutu dr Simo Milošević u Igalu, bila omiljena kod svojih pacijenata i uvavažena je kulinarka Novskih specijaliteta, humanitarka. Svojom bračnom lađom plove preko pet decenija,njih dvoje,a jedna jedna duša dajući Herceg Novom svoj pečat značaja braka kao institucije.
Kako sijaš,tako će tebi da obasjava kaže poslovica,ali nije ni čudno što su Mira i Zoro bili inspiracija bračnom paru hit mejkera Nataliji Preočanin Samardžić i Branislavu Samardžiću da ih jedne junske noći prošlog leta pesmom iznenade!

Posle mnogo radosti sa obe strane i suzom nežnijeg dela aranžman je poveren Mirinom i Zorovom sinu, uglednom svetskom muzičaru Ivanu Ivu Martinetti koji je i reditelj spota zajedno sa svojim drugom .

A spot je tek pravi raritet, jer je rađen na Tajlandu!

Ljubav,poštovanje i poverenje mogu sve, a vi?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter