Izvor: HAPPY BSC
30.01.2023 u 13:24
0

„DOSADNA JE“ Keti Peri odbila da sarađuje sa OVOM KOLEGINICOM, a ona je sada VELIKA ZVEZDA!

"Velika greška, ogromna greška" priznala je Peri.

Popularna pevačica Keti Peri izjavila je da joj je veoma žao što je propustila priliku da sarađuje sa mladom koleginicom Bili Ajliš.

Pevačica je otkrila, pred publikom, da je mogla da sarađuje sa Bili na pesmi „Ocean Eyes“ i bude deo hita, pre nego što je Ajliševa postala popularna.

PROSLAVILA JE SVOJ 38 ROĐENDAN: U mladosti bilo joj je dzvoljeno da sluša sаmo hrišćаnsku muziku, a preko noći je postala SVETSKA IKONA!

Jednom prilikom je dobila mejl da posluša novu pevačicu i da bi bilo dobro da sarađuju sa njom.

U pitanju je bila pesma „Ocean Eyes“ za koju je Keti rekla da je dosadna, a zatim je priznala:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Velika greška, ogromna greška.

Ova pesma je proslavila Bili Ajliš, a nakon toga je osvojila sedam Gremi nagrada, Zlatni Globus i Oskara za pesmu za filmu o Džejmsu Bondu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter