Izvor: BSC HAPPY
31.01.2023 u 09:55
0

SILOVAO JE I PRETIO DA ĆE JOJ UBITI PORODICU: Nova tužba protiv Merilina Mensona!

Pevač negira optužbe za seksulano zlostavljanje koje je protiv njega podnelo najmanje 15 žena tokom njegove karijere.

Novu tužbu protiv Merilina Mensona podnela je anonimna ženska osoba koja tvrdi da je godinama bila seksualno zlostavljana od strane pevača, tokom devedestih godina dok je još bila maloletna.

Ona tvrdi da je Menson godinama silovao i seksualno zlostavljao, kada je imala 16 godina, smejao joj se i pretio joj da će joj ubiti porodicu ako nekome ispriča šta se desilo.

Tužba je fokusirana na seksualne zločine koji su se navodno dogodili na početku Mensonove karijere.

Pevač negira optužbe za seksulano zlostavljanje koje je protiv njega podnelo najmanje 15 žena tokom njegove karijere.

SKANDAL: Poznati američki pevač osuđen na 30 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja

U sudskim doumentima se navodi da je Menson pozvao svoju navodnu žrtvu u njegov autobus 1995. godine nakon koncerta u Dalasu.

Ona je tada imala 16 godin i da je posle koncerta on pozvao samo nju i još jednu devojku da uđu u autobus. Tvrdi da im je postavljao detaljna pitanja o njihovim godinama, gde su im roditelji i čak je zabeležio brojeve telefona i adrese.

Zatim, dok je bio u autobusu, Menson (Brajan Vorner) je izveo razne radnje kriminalnog seksualnog ponašanja nad tužiteljkom koja je u to vreme bila nevina, uključujući, ali ne ograničavajući se na prisilnu kopulaciju i vaginalnu penetraciju“, sve dok je drugi kolega iz benda je gledao dok je ona bila u bolu, ponižena i uplašena, stoji u dokumentu.

Kada je Menson završio, rekao joj je da „j*beno izađe iz njegovog autobusa“ pre nego što je zapretio da će ubiti njenu porodicu ako progovori o tome šta se dogodilo, piše se u sudskim papirima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ubrzo nakon incidenta razvila je zavisnost od droge i alkohola.

Nedeljama kasnije, Menson ju je kontaktirao, tražeći od nje da pošalje „sočne“ fotografije sebe i svoje drugarice u njegov fan klub „Satan’s Bakesale“, tvrdi se u tužbi.

– Tužiteljka je namamljena u mračni svet droga, alkohola, seksualne devijacije, uznemiravanja, zlostavljanja i napada okrivljenog – navodi se u tužbi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter