Izvor: Kurir.rs/Alo/Republika
24.04.2023 u 10:05
0

NA OVO NAJVIŠE VOLI DA TROŠI PARE! Pevačica za kartu do Australije iskeširala „tričavih“ 3.000 evra, a za biznis klasu neverovatnih 8.700 evra!

Katarina Grujić, odlučila je da ugodi sebi i otputuje na drugi kraj sveta, ni manje, ni više, nego biznis klasom.

 

I dok je i za ekonomsku kartu do Australije potrebno iskeširati „tričavih“ 3.000 evra, komfor koji pruža biznis klasa košta neverovatnih 8.700 evra! Ovo, međutim, supruzi fudbalera Marka Gobeljića nije bio problem, jer joj je, kako kaže, odmor važniji od para.

– Nije to nikakav snobizam niti hir, put do Australije je naporan i dug, a preseda se nakon šest sati leta, u Dubaiju. Kako sam tamo krenula na turneju, a ne na odmor, neophodno mi je bilo da se naspavam i tamo stignem orna, a ne izlomljena. Neumesno je da pričam o parama i o tome koliko sam kartu platila, ali vam mogu reći da ja puno radim i da je logično i da trošim. Neko kupuje nekretnine, skupe automobile, a neko voli da dobro popije, pojede, otputuje negde- rekla je Kaća.

Katarina Grujić
FOTO: PRINTSCREEN

Pevačica je na odmoru uživala i redovno objavljivala fotografije sa putovanja, kako bi zauvek imala ove uspomene sačuvane.

Katarina Grujić
FOTO: PRINTSCREEN
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter