Izvor: KURIR/PINK.RS
16.03.2023 u 21:00
0

NA PRAGU SEDME DECENIJE! Stanija važi za najzgodniju starletu, a tek da vidite njenu MAJKU!

Stanija Dobrojević pokazala majku, a mnogi komentarišu kako je sada jasno na koga je starleta tako zgodna.

 

Stanija Dobrojević
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Stanija Dobrojević poslednjih nekoliko meseci provela je uživajući u putovanjima po Srbiji i svetu, a društvo su joj pravili članovi porodice sa kojima je vrlo bliska.

Stanija Dobrojević
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Starleta je tokom boravka na Kopaniku u nekoliko navrata pokazala svoje izvajano telo, a pored napornih treninga i izbalansirane ishrane za njen izgled definitivno je zaslužena i genetika.

Njena majka Slavica postala je prava senzacija otkako je otvorila nalog na Instagramu. Na njenom profilu pretežno se nalaze fotke sa ćerkom i sinom, ali i nekoliko onih na kojima je pokazala i kako ona ume da uživa.

Slavica Dobrojević
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Slavica Dobrojević ima 59 godina i može se pohvaliti sjajnom figurnom. Stanijina majka je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija u kupaćem kostimu i tom prilikom pokazala zgodno telo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter