Izvor: KURIR.RS
14.03.2023 u 17:15
0

NA SEBI SAMO PEŠKIRIĆ! Kija Kockar raspalila maštu muškarcima, u ovakvom izdanju je do sada niste videli (FOTO)

 Kristina Kija Kockar privlači pažnju kako svojim izjavama u medijima tako i izgledom, koji je kako mnogi komentarišu nikada bolji.

Kockareva često kači fotografije na svom Instagramu, ali retko kada imamo prilike da je vidimo u golišavim izdanjima. Kija se sada malo oslobodila, pa objavila fotku koja je izazvala pravu buru na društvenim mrežama.

Pevačica je pozirala u toaletu sa peškirom na sebi a malo je falilo da bujne grudi ispadnu i Kija pokaže previše.

Kija Kockar
FOTO: PRINTSCREEEN INSTAGRAM

Podsetimo, Kija je nedavno dospela u žiži interesovanja zbog izjava o bivšem suprugu Slobi Radanoviću, što je naišlo na mnoštvo pozitivnih i negativnih reakcija. Kija je otkrila da je Sloba svojevremeno „špijunirao“ dok su bili u braku.

– 2015. ili 2016. kada smo živeli suprug i ja. On je bio u Beogradu ja u Abu Dabiju. Ja sam slučajno čačkala po laptopu, i slučajno naišla na aplikaciju za praćenje, hteo je da me špijunira. Ja sam našla da se on dopisivao sa nekom bivšom devojkom, sam sebe je zeznuo – zaključila je Kija u emisiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter