Izvor: KURIR.RS
07.02.2023 u 17:01
0

NA ŠTA JE CILJALA NEVENA BOŽOVIĆ KADA JE SPOMENULA ODNOS SA SAROM JO? Pevačica na festivalu stavila tačku na ovaj odnos

Nevena Božović važi za osobu koja voli festivale, samim tim se posebno raduje festivalu "Skale" u Herceg Novom.

– Radujem se festivalima, to je nešto što jako volim, a na njima nastupam od svoje osme godine. Festivali stvaraju nova imena i profilišu muzičku scenu, pa se nadam da će tako biti i ove godine – rekla je pevačica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nakon toga, otkrila je da li bi snimila duet sa Sarom Jo. Podestimo, njih dve su bile u finalu muzičkog programa „Prvi glas Srbije“ svojevremeno.

– Naravno da bih snimila duet. Već imamo trio, imamo zajedničku smenu – rekla je pevačica, pa je odala u kakvim je odnosima sa Sarom Jo:

– Ne volim da komentarišem nešto što vuče naslove koji nisu istiniti. Samim tim bih zaobišla pitanje o našem odnosu. Sve je u najboljem redu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter