Izvor: KURIR/ESPRESO
07.04.2023 u 12:00
0

NADA TOPČAGIĆ PREŽIVELA NEVIĐENU DRAMU! Razbili joj vrata i opljačkali sve – policija hitno morala da reaguje

Nadu Topčagić poterao je maler pre nešto više od 3 godine, kada je na samom početku 2020. doživela neprijatnost kakvu nije mogla ni da zamisli.

 

Iako je otputovala na Taru kako bi odmorila posle novogodišnjih i božićnih praznika, kao i brojnih snimanja emisija, sve joj je preselo – odmor je morala da prekine obzirom da joj je kuća bila provaljena i opljačkana.

Kako su tada navodili mediji, sve se desilo u Crnoj Gori, a jedna u nizu obijenih kuća pripadala je i popularnoj pevačici.

– Opljačkali su nekoliko kuća, između ostalih i Nadinu. Ulazna vrata su obijena, bila je policija, sve su zapisali. Očigledno je serijska pljačka u pitanju, ali ne zna se još uvek šta su sve odneli i kolika je šteta – ispričao je izvor, a pevačica se odmah oglasila povodom ovoga.

– Ništa strašno, javljeno nam je da su nam obili ulazna vrata… Ne samo nama, nekoliko kuća u Ribarskom zalivu je obijeno. Ja ne znam ništa šta je i da li je odneseno, javili su nam samo da su nam obili vrata. Taj prijatelj koji nam je javio, ja sam mu rekla da uđe, da vidi šta je, kako je, kaže on:“Neću ja da ulazim tu“. Pošto se bavi stolarijom, vrata nam je zamenio, dok mi ne dođemo, i to je to – rekla je Nada svojevremeno i dodala da ne veruje da je pričinjena znatna materijalna šteta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter