Izvor: KURIR/PINK.RS
05.06.2023 u 11:21
0

NAKON INCIDENTA! Evo gde su i šta rade Radanovići, prizor topi i najhladnija srca!

Jelena i Sloba Radanović nedavno su postali roditelji, a sin Damjan im je ulepšao život i postao njihov centar sveta poslednjem periodu, a naravno, tu je i njen mlađi sin iz prvog braka kojeg pevač gleda kao svoje dete.

 

Pevač se potpuno posvetio porodičnom životu, a Jelena redovno deli njihove zajedničke trenutke sa pratioce, što je i ovoga puta bio slučaj.

Naime, oni su odlučili da se malo opuste nakon što je nedavno Jelena fizički napadnuta od strane bivšeg muža, te rešili da odu na bazen sa sinom i tom prilikom podelili srećan momenat.

Jelena Radanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Oni nisu skidali osmeh sa lica, te je pevač držao svog naslednika u naručju, a sigurni smo da se i njegova žena oseća bezbrižno i sigurno dok je sa njima.

Podsećanja radi, supruga pevača Slobe Radanovića prijavila je policiji bivšeg muža da ju je fizički napao ispred kuće u Višnjičkoj banji, gde živi sa sinovima i pevačem.

Jelena Radanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter