Izvor: KURIR.RS
16.03.2023 u 17:00
0

NAPUSTILA SRBIJU! Bila je s Kebinim sinom, pa se udala za finansijskog savetnika! Sad UŽIVA U LUKSUZU!

Nekadašnja voditeljka Jelena Žeželj već dugo ne živi u Srbiji, a na društvenim mrežama tek s vremena na vreme podeli po neki detalj.

 

1 / 13 FOTO: INSTAGRAM/GOSPODJA_SELEZAN
 

Prilikom ulaska u kuću „Velikog brata“ Jelena je izjavila:

– Zaslužujem da učestvujem u “Velikom Bratu” baš zbog sebe same, zbog mojih osobina, zbog toga što sam lepa, pametna, zgodna, obrazovana osoba, i što je najbitnije normalna uz poneku manu koja me čini drugačijom od drugih.

Vraća se u žižu javnosti kada ulazi u “Veliki brat: VIP All Stars”. Pred kamerama i čitavom Srbijom je isticala da nikada nije spavala sa muškarcem. Po napuštanju rijalitija započinje vezu sa Igorom Kojićem, međutim, samo nekoliko dana posle saznanja da su u ljubavnom odnosu, svetlost dana ugledalo je njen intiman snimak na kojem zadovoljava javnosti nepoznatog muškarca, kao i eksplicitne fotografije. Jelena je demantovala da je ona na spornim fotografijama, a sin Dragana Kojića Kebe ju je potom ostavio.

– Kad smo raskinuli, Igor me je mnogo razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav. Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano. Možda se pomirimo – rekla je svojevremeno Jelena.

Ipak, nisu se pomirili, a bivša učesnica rijalitija je ubrzo počela da radi na televiziji.

– Ponosna sam na svoju biografiju. Smatram da je svaki korak koji sam prešla podjednako zaslužan za to što sam danas tu gde jesam. Upornost, rad i obrazovanje su ključni faktori mog uspeha. Nikada me nije bilo sramota da pitam kada nešto ne znam, odlazila sam redovno na časove dikcije, učila od pravih profesionalaca i rezultati nisu mogli da izostanu – rekla je jednom prilikom Jelena, koja se nakon učešća u rijalitiju zaposlila kao voditeljka na TV „Prva“, gde je najpre radila emisiju „Tačno 1“, a zatim „Ekskluziv“. Godinu dana nakon angažmana na TV, daje otkaz i odlazi u Ameriku.

Jelena Žeželj
FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

Udaje se 2014. godine za Nemanju Seležana, finansijskog savetnika, predsednika udruženja okupljenog oko Srpske pravoslavne crkve u San Dijegu i člana upravnog odbora „Saint Katherin koledža“. Venčali su se u Las Vegasu, a u septembru 2015. godine dobili su prvo dete, sina Stefana. U 2018. Godini dobili su ćerku. Od kada je napustila rodnu zemlju, Jelena se potpuno povukla iz javnog života i posvetila porodici sa kojom živi u San Dijegu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter