Izvor: KURIR.RS
26.04.2023 u 11:00
0

NAŠLA DEČKA STUDENTA PRED UPIS NA FAKULTET! Kija otkrila da li ga finansira, ali i DA LI ĆE GA PREDSTAVITI JAVNOSTI

Pevačica Kija Kockar otkrila je javnosti svoje zdravstvene probleme koje su uticale na njen život i fizički izgled. Ipak, i pored toga, Kija ne dozvoljava da bolest utiče na njen život i dalje je odlučna u svojim planovima.

 

– Da imala sam zdravstvenih problema. Nisam uplašena za svoj život, mada plašila sam se da ta bolest ako pređe neku granicu kontrolisati moj život. Na neki način i sada moram da se pazim, ali da to je uticalo da dobijem i nekoliko kilograma koje sam izgubila – rekla je Kockar.

Kako je ranije izjavila, želi da upiše Pravni fakultet, a sada je otkrila da će se ove godine vratiti u „studentsku klupu“ jer su pripreme za prijemne ispite već počele.

Ipak, najveća novost koju je Kija otkrila je njena srećna ljubavna priča. Kako je istakla, upoznala je studenta koji nije javna ličnost, ali koga je veoma zavolela. Kija je ponosna na svoju vezu i ističe da ne finansira svog dečka, jer on radi i studira, baš kao što je i ona sama radila dok je studirala.

– Nećete ga još upoznati, nije javna ličnost. On je student i ja ću uskoro biti student u junu mi je prijemni. Ja ga ne finansiram, on je student kao što sam ja bila nekada, student koji radi i studira – istakla je Kockar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter