Izvor: KURIR.RS
17.01.2023 u 16:13
0

„NAZIVAJU SE MOJIM KOLEGAMA, ALI SU AMATERI!“: Jelena Karleuša dala savet o popularnosti, OTKRILA SVOJ HONORAR ZA NOVU GODINU!

Jelena Karleuša je za pravoslavnu Novu godinu odabrala nesvakidašnji stajling koje je mnoge ostavio bez daha.

Pevačica je nakon svog nastupa otkrila novosti o Dušku Tošiću, razvodu… Pričala je o rijaliti programima, ali je i dala savet mlađim kolegama oko toga šta bi trebalo da menjaju, šta valja, a šta ne.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Prvo je odgonetnula to da li je Duško Tošić nju gledao kao boginju i pravu ljubav.

– Čim me je oženio i napravio dvoje dece, sigurno da je tako nešto imao u mislima. Volela bih više da pričam o sebi i nastupu, a ne o Dušku – kratko je rekla JK, pa se osvrnula na to koliko joj je honorar:

– Moj honorar je bedan. Prosto, možete da mi zovete humanitarnu organizaciju.

Nakon toga, ona je dala reč o popularnosti, te je savetovala mlađe kolege:

– Mogu da se nazivaju mojim kolegama, ali bave se ovim poslom na amaterski način. Zbog toga traju jako kratko. Zbog toga nestaju i moraju svakih nekoliko dana da izbacuju pesme. Pesma im se posle nedelju dana izvrti i oni više ne postoje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter