Izvor: KURIR/BLIC
20.03.2023 u 09:10
0

„NE MISLIM DA DAJE DOBAR PRIMER MLADIMA“: Komšije Slobe i Jelene Radanović razvezale jezik

Slobodan Radanović važi za nekog ko je poznat kao veliki humanista, a o tim svojim delima izbegava da priča u javnosti. Komšije su sada otkrile kako je Sloba donirao novac za lečenje bolesnog dečaka, koji ide zajedno u školu sa Jeleninim sinovima.

Slobodan Radanović važi za nekog ko je poznat kao veliki humanista, a o tim svojim delima izbegava da priča u javnosti. Komšije su sada otkrile kako je Sloba donirao novac za lečenje bolesnog dečaka, koji ide zajedno u školu sa Jeleninim sinovima.

Pored toga što je izuzetan pevač, Slobodan Sloba Radanović poznat je i kao veliki humanista, koji, kad god je u prilici, pomaže ugroženima, kao i svima kome je pomoć preko potrebna.

O njegovom privatnom životu sa Jelenom Radanović, sa kojom je skoro dobio sina Damjana se malo toga zna, a njihove komšije su sada otkrile tajnu koju je Sloba dugo čuvao od očiju javnosti.

Njihove komšije iz Višnjičke banje su otkrile kako je Radanović donirao novac za dečaka kojem je pomoć bila preko potrebna, budući da Jelenina deca iz prvog braka idu u istu školu sa tim mališanom.

– Moj sin ide sa njima u školu. Iskreno, oduševili su me kulturom. Druže se sa drugom decom, vaspitani su tako da su svi jednaki, sa njima nikada niko nije imao problem – istakao je roditelj školskog druga Jeleninog sina, dok je majka jednog dečaka istakla:

– Oni nikada ne pričaju o tome koliko su humani. Škola je organizovala prikupljanje novca za lečenje dečaka Ognjena, Sloba je donirao veliku svotu novca, zahvaljući njemu i ostalim roditeljima, dečak je sada na lečenju u Bolonji.

Prve komšije za poznati par imaju samo reči hvale.

– To su nam prve komšije, družimo se. Nemamo da kažemo ništa osim da su najbolje komšije na svetu – rekao je bračni par koji živi u neposrednoj blizini.

– Odlične su komšije i dobri ljudi. Sve najbolje imam da kažem o njima. Družimo se često i znamo da možemo da se oslonimo na njih ako nam bilo šta zatreba, baš prave komšije – istakla je jedna od komšinica iz ulice.

U njihovom domu su poslovi podeljeni, a sudeći po kometarima, paru pomaže i Jelenin otac.

– Ne dolaze oni često kod nas. Sloba zna da navrati, ali njegov tast je verovatno taj koji je zadužen za kupovinu. On dolazi svakodnevno i divan je gospodin. Obično kupuje neke namirnice koje ljudi i inače kupuju, ništa specijalno. Uvek popriča sa nama, pohvalio se da je dobio unuka. Izuzetno je fin, dok Sloba nije toliko pričljiv. Pristojno se javi svima, ali izbegava bilo kakve dublje razgovore – tvrdi jedan od prodavaca u obližnjem supermarketu.

Jedna od komšinica je i poslovno sarađivala sa pevačem.

– Radila sam u lokalu koji je kupio. Nemam da kažem ni dobro ni loše o njemu. Čula sam da je spasio čoveka koji je hteo da skoči sa mosta i svaka čast na tome, ali on se proslavio u rijalitiju gde je prevario ženu. Sada se o njemu priča samo lepo, ali ne mislim da daje dobar primer mladima – izjavila je gospođa koja živi u okolini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter