Izvor: ALO.RS
02.06.2023 u 13:05
0

„NE MOGU DA MU SLOMIM TELEFON, ON IMA SVOJU PRIVATNOST“: Emina Jahović o sinovima i društvenim mrežama, pa se dotakla i suđenja sa bivšim mužem!

Emina je zablistala u beloj haljini i crnim čizmama preko kolena, te pokupila brojne komplimente

Emina Jahović sinoć je imala nastup u Beogradu nakon dužeg vremena, a tom prilikom progovorila je o karijeri, bivšem mužu Mustafi Sandalu i njihovim sinovima.

Emina je zablistala u beloj haljini i crnim čizmama preko kolena, te pokupila brojne komplimente, a na pitanje da li je njen bivši muž Mustafa platio alimentaciju, Emina je odgovorila sledeće:

– Principi su u pitanju stvarno, i dalje smo na sudu, ali to ne sprečava decu da se viđaju sa ocem – rekla je Emina, a potom otkrila koliko stiže da se posveti sinovima:
– Jaman je sada u pubertetu i treba mu puno pažnje i kontrole. Počeo je da izlazi, sad je postao di-džej, svake godine nešto novo. Mnogo sam posvećena i najbitinije mi je da sam dobra majka – izjavila je Emina, pa otkrila da li kontroliše sinovima društvene mreže:

– Ja bih volela da ja to mogu. I tu sad da kontrolišem decu ne mogu. Jaman ima 15 godina, ne mogu da mu slomim telefon, on ima svoju privatnost. Ja ne mogu da hakujem njegovu šifru i da mu gledam, jer on sada ima neke devojčice i ja to ne želim da čitam. To su njegove privatne stvari. Jedino što mogu to je da pričam sa svojom decom i to radim svaki dan – zaključila je Emina,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter