Izvor: KURIR.RS
21.03.2023 u 13:57
0

NE MOŽE BEZ HRANE! Šabanović pred let kupuje hranu u pekari na aerodromu!

Isak Šabanović redovan je gost na beogradskom aerodromu.

Isak se za putovanje obukao u sportskom fazonu i kupovao je  hranu u jednoj pekari.

Da Šabanović vodi računa o svojoj liniji i da je verovatno na nekom režimu, mogli smo da primetimo i po tome što je umesto nezdravog testa naručio obrok salatu, koju je na brzinu pojeo i krenuo ka svom gejtu kako bi se ukrcao na avion.

Podsetimo, Isak, bivši dečko Aleksandre Mladenović, koji je potekao iz muzičkog takmičenja „Zvezda Granda“, istakao je nedavno da bi voleo da učestvuje na Evroviziji, a u razgovoru za medije otkrio je zbog čega se ove godine nije prijavio na festival Pesma za Evroviziju, koji delegira predstavnika Srbije. Kako kaže, želja mu je da predstavlja rodnu Crnu Goru.

– Često me to pitaju, a ja bih najviše voleo svoju državu da predstavljam. Nikako da odem na tu Monteviziju. Prvi put me nisu zvali, drugi put nisam ni video da ima. Možda sledeće godine odem, pa neka budem i poslednji. Svakako bi mi bila velika čast – priznao je Šabanović.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter