Izvor: KURIR/ALO
17.03.2023 u 17:00
0

NEĆETE VEROVATI SVOJIM OČIMA! Edita promenila lični opis, šokirala tranformacijom, ofarbala čak i OBRVE!

Edita Aradinović poznata je kao neko ko voli da eksperimentiše sa fizičkim izgledom, ali ovoga puta pevačica je nadmašila samu sebe.

 

Edita Aradinović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Naime, iako je nedavno istakla da je konačno zadovoljna svojim izgledom, ona je ipak odlučila da napravi radikalnu promenu i ofarba obrve u plavo.

Edita Aradinović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Edita se na svom Instagram profilu pohvalila novim imidžom, a ovaj njen potez iznenadio je pratioce koji su je jedva prepoznali.

Edita Aradinović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Podsetimo, pevačica nikada nije krila da je radila estetske korekcije, a nedavno se našla u žiži javnosti nakon što je isplivao snimak njene tuče sa sestrom Indi.

Edita Aradinović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter