Izvor: KURIR.RS
30.03.2023 u 10:01
0

„NEMAŠ BLAMA“: Zorannah urnisali na mrežama zbog OVE SLIKE! Bikini JEDVA PREKRIO intimnu regiju! (FOTO)

Zorana Jovanović, poznatija u javnosti kao Zorannah, poslednjih godina je u žiži javnosti uglavnom u negativnoj konotaciji.

 

To nju ne sprečava da na društvene mreže redovno objavljuje fotografije koje se često graniče sa eksplicitnim sadržajem.

Zorana Jovanović Zorannah
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Tako je Zorannah objavila fotku sa jahte iz Majamija, gde se trenutno nalazi, u crnom bikiniju, koji je jedva prekrio njenu intimnu regiju, što je izazvalo niz zgroženih komentara na društvenim mrežama.

– Koliko je ovo prostački! Devojka nema blama! Strašno je da ovako javno objavljuje svoju intimu! Prostakušo, gledaju te i maloletna deca! Dno dna! – samo su neki od komentara.

Zorannah
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Podsetimo, Jovanovićeva već duže vreme u nedostatku pažnje, koju je navikla da dobija kao prva popularnija blogerka na ovim prostorima, pokušava da izazove reakciju publike provokativnim izdanjima, koji najčešće naiđu na osudu njenih pratilaca.

Zorana Jovanović Zorannah
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Tako je pre samo nekoliko nedelja napravila cirkus na Instagramu, objavivši golišavu fotografiju za koju je ispozirala kraj bazena, i to u snegu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter