Izvor: KURIR/STORY
29.05.2023 u 08:15
0

NEVENA BOŽOVIĆ I SARA JO NA RATNOJ NOZI! Atraktivna plavuša na pitanje o bivšoj drugarici dala HIT odgovor!

Da su Nevena Božović i Sara Jovanović na ratnoj nozi odavno je poznato, a sada bi moglo doći do promena u tom odnosu.

Šuškalo se da je do sukoba došlo zbog emotivnog partnera, koga su drugarice „podelile“, a Sara Jo svojevremeno je otkrila da ju je najviše zabolelo što nikada otvoreno nisu porazgovarale.

– Ja sam sedela preko puta nje i shvatila da nema uopšte poente moja posvećenost i moje razumevanje. Sve je palo u vodu – rekla je tada i dodala:

– Tako se završilo. Žao mi je jer su neke stvari i danas ostale nejasne, ali prosto ne volim da mi neko vređa inteligenciju.

Sada je Nevena Božović prvi put progovorila o Sari Jo, kada je na pitanje tokom gostovanja na jednom radiju: „Ko je bolja riba, ti ili Sara Jo?“ odgovorila:

– Ja – rekla je bez trunke razmišljanja.

Zadatak u emisiji u kojoj je Nevena gostovala je bio da odgovori suprotno od svoga mišljenja, tako da je u suštini rekla da smatra da je Sara bolja riba od nje i tako je ostala verna svom stavu da nikoga od kolega ne proziva javno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter