Izvor: KURIR.RS
13.03.2023 u 17:32
0

„NIKO NE ZNA NA KAKVIM SAM MUKAMA BIO“: Miroslav Ilić otkrio šta ga je snašlo, a od ovoga se nikad nije OPORAVIO

Pevač Miroslav Ilić iznenadio je publiku kada je u emisiji pokazao kako održava svoj izgled i zdravlje, a potom je otkrio da se pred dva nedavna koncerta našao u vrlo nezgodnoj situaciji.

Pevač Miroslav Ilić iznenadio je publiku kada je u emisiji pokazao kako održava svoj izgled i zdravlje, a potom je otkrio da se pred dva nedavna koncerta našao u vrlo nezgodnoj situaciji.

– Pred moja dva skorašnja koncerta sam dobio dijareju, neki stomačni virus sam dobio. Došla je moja prijateljica doktorka koja mi je priključila infuziju i bio sam kao nov. Niko nije znao u kakvim sam mukama bio – rekao je on.

Miroslav je potom otkrio i najbolniji trenutak u životu, od kojeg se i dalje nije oporavio.

– Moj najbolniji momenat je bio kad sam estradno bio u pelenama. Moja majka je preminula kad kad je imala 47 godina i to je i dalje jako bolno za mene. Dugo posle toga nisam imao koncerte, ali imao sam prijatelja koji mi je pomogao da nastavim dalje – rekao je Miroslav, a potom je otkrio na koji način održava vitalnost.

– I dan-danas mi dan počinje fiskulturom. Sklekovi, trbušnjaci i trčim. Svaki dan mi tako počne. To mi je ostalo iz gimnazijskih dana. Ima i genetike. Svaki dan mi počinje vežbama. Moja žena sada sigurno gleda, ona je jedna opasnica, nije Penelopa koja me čeka da dođem kući. Čeka me da mi kaže: “Ovo ti nije trebalo, ovo si mogao ovako, ovo si mogao onako…“ – poručio je pevač u emisiji

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter