Izvor: KURIR.RS
15.05.2023 u 17:21
0

„NIKO NIJE BEZGREŠAN!“: SLOBA OTKRIO ZBOG ČEGA SE SVAĐA SA ŽENOM

Pevač Sloba Radanović otkrio je da svađe u njegovoj bračnoj zajednici izbijaju s vremena na vreme, a da su uzroci najčešće sitnice.

 

– To su uvek neke sitnice. Niko nije bezgrešan. Dođem recimo s treninga pa mi kaže izvadi stvari iz torbe usmredeće se. Što si bacio čarape ovde i tome slično. Ja sve to sklonim, samo mi treba malo vremena – rekao je Sloba i nasmejao sve studiju.

Za svoju suprugu kaže da nema mane.

– One nema nikakvih mana. Nekako smo se našli i dopunjavamo se. Ona je tu i da me pogura kad treba i da mi da kočnicu kad treba da usporim malo. Dosta je mudra i mogu reči da je mudruja od mene. Dosta je mudrija od mene i ne radim gotovo ništa dok se prethodno ne konsultujem s njom. Ne zato što se ja sad nešto plašim svoje žene, nego što zaista cenim njeno mišljenje i znači mi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter