Izvor: KURIR/ESPRESO
30.03.2023 u 08:46
0

NJEGA SIGURNO OVDE NISTE OČEKIVALI! Pevač nije mogao da odoli pozivu, ostvario svoj san!

Član domaće popularne grupe "In Vivo", Neven Živančević, oprobao se u glumi i to ni manje ni više nego u mega popularnoj seriji "Južni vetar".

Nedavno je paparaco uslikao pevača u njegovom fast fudu u kasnim satima kako sedi za pultom, a gosti koji često svraćaju u lokal po hranu rekli su nam da Nevena često tamo viđaju i da ponekad radi sa svojim radnicima.

Međutim, iako je pevač trenutno manje posvećen mikrofonu i pevanju, jer se bavi svojim privatnim biznisom, on je sada dobio priliku da ostvari svoju želju iz detinjstva da se oproba u glumi, a kako on kaže do uloge je došao potpuno neočekivano.

Neven Živančević
FOTO: PRINTSCREEN

– Našli smo se Igor Maljukanović i ja sa rediteljem Milošem Avramovićem da pričamo u vezi sa nekim našim pesmama, koje mogu da uđu u film i seriju. Na kraju sastanka Igor je rekao Milošu: „Hej, Nevena moraš da ubaciš u film, on je rođen za to“. I tako se Igor, po koji zna put, pokazao kao najbolji prijatelj i kum, a Avramović kao veliki šmeker, što mu je verovao na reč – rekao je Neven Živančević jednom prilikom.

Neven je priznao da mu je čast što je debitovao baš u ovom ostvarenju.

– Velika želja mi je bila da se oprobam kao glumac, jer stvarno volim glumu. Presrećan sam što se to desilo baš u „Južnom vetru“ – istakao je pevač.

Kako glavnu ulogu Maraša u „Južnom vetru“ igra Miloš Biković, Neven je imao priliku da sarađuje sa njim. Očekivano, imao je samo reči hvale za njega i istako je da mu je mnogo pomogao u ključnom trenutku.

– Bilo je sjajno. Ekipa je ogromna, organizatori, asistenti… Vodi se računa o svemu. Jedna potpuno opuštena atmosfera. Svi su imali strpljenja i razumevanja, a Biković mi je mnogo pomogao da se opustim i sa nekoliko saveta učinio da iznesem tu kratku ulogu ubedljivo – objasnio je Neven i progovorio o tome da li bilo stvari koje ne bi pristao da odglumi.

– Volim izazove i šta god da mi je Avramović dodelio kao ulogu, prihvatio bih – zaključio je on.

Nakon što je saradnja uspešno prošla, Živančević je objavio svoju scenu na društvenoj mreži Instagram uz opis:

– Hvala Milošu Avramoviću na prilici da delim kadar sa Marašem u seriji koja će obeležiti mnoge generacije. Hvala Bikoviću što si učinio da se osećam kao da ovo radim ceo život – napisao je pevač.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter