Izvor: KURIR/BLIC
08.05.2023 u 09:16
0

NJIHOVA LJUBAV LIČI NA POČETAK JEDNE BAJKE! Mili progovorio o svojoj supruzi: „ZNAO SAM DA ĆE MI BITI ŽENA“

Kompozitor i producent Aleksandar Milić Mili uživa u skladnom braku sa prelepom suprugom Ninom sa kojom ima dvoje dece, a upoznao ju je na jedan veoma interesantan način.

– Tad sam živeo u Užičkoj, u velikoj vili od 3.000 kvadrata, koja je bila rezidencija kineskog ambasadora. Tamo sam napravio studio i prostor za život, moja spavaća soba je imala 250 kvadrata, samo kamin je imao šest metara. Imao sam i svoj park, obezbeđenje, neki francuski novinari su se šokirali, pitali su ko ovako može da živi od muzike u Srbiji. Meni je tu vilu dao jedan drug na korišćenje, jer sam mu ja pomogao nešto finansijski – rekao je Mili.

U to vreme se družio sa grupom devojaka koje su svraćale da slušaju muziku, gledaju filmove, igraju igrice i one su Miliju dosta pričale o drugarici Nini koja je tada studirala u Italiji. U međuvremenu, Mili je morao da se odseli i prešao je u mali studio od 15 kvadrata na Dorćolu.

– Tako su oni njoj pričali o meni kao o caru koji živi u vili na Dedinju, a ja u trenutku kad ću je upoznati boravim u raspalom studiju.

Međutim, kad je Nina konačno došla sa jednom prijateljicom, Mili kaže da je „odmah znao da je to – to“.

– Od momenta kada sam je video, znao sam da će mi biti žena jednog dana. Ona se već sutradan vraćala za Italiju na studije. Ovim drugaricama sam odmah rekao: „Dan kada Nina sleti, ja moram da znam.“ Šest meseci kasnije, ona se vraća za Novu godinu i doček 2004. provodimo zajedno. Rekao sam joj da sutra idemo na večeru i nakon toga smo otišli u jedan kafić gde sam voleo da idem. Tamo sam je pitao da li ima dečka, rekla je da ima. Odmah sam joj rekao: „Vidi, plan je ovakav: sutra ujutro ti njega nazovi i reci mu da od vas nema ništa, da nije to – to. Mi se čujemo oko podne, ja dolazim po tebe i ti i ja se više ne razdvajamo.

– Njoj je to bilo smešno, ali tako je i bilo, to je bilo naše drugo viđenje u životu. Od tada do sada imamo najsavršeniji mogući brak, da sam ga crtao ne bi bio takav. Lepšu i pametniju osobu od nje nisam mogao da sretnem. Ona se opet vratila u Italiju na šest meseci, a ja sam živeo u Monaku tri meseca godišnje, gde smo otišli zajedno autom, čim se vratila iz Italije. Tamo smo se i verili, a nakon godinu dana smo napravili i veliku svadbu. Ćerka Mia je došla na svet 2006. godine, a nakon godinu i po dana i sin Markus, koji su od tada centar našeg univerzuma – ispričao je Mili jednom prilikom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter