Izvor: KURIR.RS
25.01.2023 u 19:47
0

NJIHOVI KUĆNI VIDEI PROCURILI U JAVNOST! Njen čak 2 PUTA sa drugim muškarcem, a ovoj pevačici PORASLA CENA posle „snimka“

Pevačica Tea Tairović bila je poslednja javna ličnost koja se našla u središtu skandala zbog intimnog snimka koji je isplivao u javnost.

Kako su pisali domaći mediji, nakon sramote koju je doživela njoj je porasla cena na nastupima, pa je sad zovu „kraljicom bakšiša“. Ipak, dok je njoj „kućni video“ doneo neviđenu popularnost, ima i onih dama sa javne scene kojima je takav skandal unazadio karijeru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Suzana Mančić koja je radila kao „Loto devojka“ i važila je za jednu od najpoželjnijh dama sa domaće javne scene, dvaput je prošla kroz osudu javnosti nakon što su njena dva intimna snimka ugledala svetlost dana. Prvi video pojavio se 2006. godine, a drugi, poznatiji, nešto kasnije. Na njemu je imala odnose sa grčkim bankarom Simeonom Ocomkosom.

Pevačica Dara Bubamara je sama objavila kratak video na kojem je simulirala intimne odnose. Nekoliko minuta kasnije, snimak je uklonila, a par dana nakon cele afere, pevačica je napisala na Instagramu:

– Omlaklo mi se, stisnula sam pogrešno dugme. Malo sam vežbala. Nek’ smo živi i zdravi – poručila je ona u svom stilu. Ovaj skandal nije bio jedini u Darinoj karijeri. Još 2015. godine, fotografije na kojima je bila gola isplivale su u javnost.

Sanji Stojanović,   mnogi su previđali blistavu budućnost. Mlada pevačica osvojila je publiku svojim neobičnim nastupom, kao i glasom koji je veoma specifičan. Međutim, njen tadašnji put ka estradnom nebu, potpuno je bacio u senku „kućni video“ Sanje i njenog bivšeg dečka. Intimne scene preplavile su društvene mreže, a za nju su tada saznali mnogi. Sanja se tada povukla sa scene i nije se dugo pojavljivala u javnosti.

Davne 2008. godine javnost je brujala o intimnom snimku voditeljke Jelene Žeželj. Naslone strane novina bile su prepune slikama iz kompromitujućeg filma. Javnost je Jelenu prvi put upoznala tokom učešća u rijalitiju  kada je sa svega devetnaest godina kročila u popularnu kuću gde se svaki njen potez snimao.

Ipak, Severinin snimak sa jahte digao je najviše prašine, o čemu je Balkan dugo brujao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter