Izvor: KURIR/ALO
12.02.2023 u 10:40
0

NOĆ U NAJSKUPLJEM RIZORTU: Bekvalčeva iskeširala MILIONČE za letovanje sa ćerkom i dadiljom! SPA, BAZEN, BAR… (FOTO)

Nataša Bekvalac rešila je da napuni baterije i otputuje na odmor na jednu od najluksuznijih destinacija u Dubaiju.

Pop zvezda je navodno iskeširala više od milion dinara kako bi sa mlađom ćerkom Katjom i njenom dadiljom uživala u najprestižnijem kompleksu koji se nudi u ovom letovalištu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Brojne obaveze i posao kao na traci naveli su Natašu da ostavi sve i časti sebe luksuznim putovanjem. Mesecima nije stala, jedva da je imala dan odmora tokom radnih nedelja, pa ne čudi što je odsela u najskupljem kompleksu koji postoji u ponudi, ne razmišljajući o cifri koju će morati da iskešira. Budući da se odmara sa mlađom ćerkom, odlučila se za hotel koji je na samoj plaži i koji ima niz prednosti za decu – navodi izvor i otkriva zbog čega je Nata iskeširala više od milion dinara za desetodnevno uživanje.

– Pored mora koje je nadohvat ruke i bazena u kojima mala Katja svakodnevno uživa, kompleks sadrži veliku igraonicu za decu unutar hotela, lanac najluksuznijih restorana, spa-centre, teretane i veliki bar. Osim toga, osoblje je dostupno gostima u svakom trenutku tokom dana i pažljivo brine da nijednom od njih ne zafali ništa, pa ne čudi što noć u ovom hotelu košta više od 1.200 evra. Budući da je Nataša uplatila deset dana letovanja, morala je da iskešira 12.000 evra, ali nijednog trenutka nije žalila – objašnjava izvor, i dodaje da pop zvezdi jedino nedostaje starija ćerka Hana koja je u poslednjem trenutku sprečena da pođe sa njima.

Nataša Bekvalac
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Nataša je svoje letovanje zamislila kao uživanje sa svojim devojčicama. Želela je da im nadoknadi odsustvo zbog nastupa i višenedeljne turneje, i da sa njima uživa u svakom slobodnom trenutku. Nažalost, starija Hana je bila sprečena da krene sa njima zbog mnogobrojnih školskih obaveza i to je jedino što Nataši nedostaje. Svesna je koliko radi i koliko se zbog posla odvaja od mezimica, pa upravo zbog toga želi da priušti svojim devojčicama kvalitetno vreme i uživanje koje će pamtiti. Sve i da je letovanje sa njima košta tri miliona, ona bi te pare dala i ne bi žalila – kaže izvor, i ističe da će Bekvalčevu samo nekoliko dana nakon povratka sa mora sačekati nastupi i poslovni projekti.

– Čim dođe u Srbiju, očekuje je nastup za Dan zaljubljenih pred njenim sugrađanima u Novom Sadu. Kako oduvek oseća ogromnu odgovornost pred koncerte u rodnom gradu, spremila je spektakl, a zakazala je i niz drugih nastupa, ali i snimajućih dana na projektima koje je pokrenula zajedno sa svojim timom. Kako je krenula, uskoro će iskeširati još milion za novo letovanje da bi uspela da ostane na nogama – završava izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter