Izvor: Kurir/blic
23.03.2023 u 07:00
0

NOVAK ĐOKOVIĆ POSTAO STRIC! Porodila se Saška Veselinov, sinu dala ime koje ima JAKO ZNAČENJE

Supruga Đorđa Đokovića, bivša voditeljka Saška Veselinov, porodila se i na na svet donela dečaka, kom su ponosni roditelji odlučili da daju ime Aleksandar.

Ime Aleksandar u prevodu sa grčkog jezika znači „onaj koji je zaštitnik ljudi“.
Đorđe i Saška su se venčali sredinom septembra prošle godine i napravili su luksuzna slavlja na dve lokacije u Beogradu i u Crnoj Gori na plaži. Na veselju su pevale mnoge javne ličnosti poput Saše Kovačevića, Milice Pavlović, Marije Mikić, Aleksandre Prijović…
– Đole me na svaki mogući način usrećuje i ništa mu nije teško da uradi za mene. Zaista mi je u potpunosti posvećen i zahvalna sam što imam takvog partnera – pričala je Saška.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter