Izvor: KURIR/SKANDAL
14.03.2023 u 18:22
0

NOVI ESTRADNI RAT! Đani šokirao izjavom, bez pardona izvređao Mitra Mirića

Na domaćoj javnoj sceni vlada netrpeljivost među pojedinim kolegama, a među njima su Mitar Mirić i Radiša Trajković Đani.

Trajković je rekao za kolegu da je propao u muzičkom smislu, te ga je i nazvao „budalom“.

– Mitar Mirić je propao odavno, cela njegova karijera. On je obična budala! Prvo priča sa mnom, imamo super odnos, a već u sledećem trenutku me napada što mu se ne javljam, a on prvi to radi! Čovek ima dobre pesme, to sve stoji i redovno ih pevam na tezgama – počeo je izlaganje Radiša Trajković Đani i nastavlja:

– Međutim, ima tih kolega koji na sve misle, samo ne na karijeru. Mitar se bavi time šta rade klinci, šta rade Buba i Džala. To komentariše umesto da gleda svoja posla! Kad smo bili u jednom hotelu, njega ne bi niko primetio da ja nisam bio tu – ispričao je pevač.

Podsetimo, Mitra Mirića već duže vreme bije glas da je veliki švaler iako je godinama unazad u srećnom braku. Nedavno se našao u žiži interesovanja, kada je na društvenim mrežama isplivala prepiska sa nepoznatom devojkom, a to mu nije prvi peh.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter