Izvor: KURIR.RS
12.01.2023 u 20:48
0

OBLINE ZA DESETKU! Pevačice, starlete, ali i supruga poznatog pevača ne žale pare da se pohvale pozadinom za MEDALJU!

Savršena zadnjica je san mnogim ženama.

I poznate dame ne žale novac da im g*za bude obla, čvrsta i zategnuta. Zato su pojedine pevačice, starlete, pa i supruge javnih ličnosti uradile sve da bi imale izvajanu pozadinu. Doduše, njihovo je bilo samo sa posete plastičnog hirurga i da plate.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

 

Jelena Karleuša, Tamara Đurić, Maja Berović, Dara Bubamara kao i supruga Slobodana Radanovića, Jelena podvrgle su se hirurškoj intervenciji uvećanja zadnjice.

Mala od skandala je to uradila među prvima. Karleuši je zadnjicu uvećao poznati turski hirurg kojeg je ona predstavila na jednom događaju u Beogradu. Koristio je najkvalitetnije i najskuplje filere koje rade i svetske zvezde. Jelena ne žali novac kada su njen fizički izgled i garderoba u pitanju, pa svoju g*zu i te kako promoviše na društvenim mrežama i stavlja je u prvi plan.

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Njena koleginica i doskorašnja komšinica Maja je takođe poradila na zadnjici u istanbulskoj klinici i to nekoliko godina pre nego što je ostala trudna. Na ovaj korak se odlučila zbog činjenice da treninzima nije mogla da ima pozadinu koliku je želela, a i morala je da snima spotove i kampanju za novi album, na kom je želela zanosnu pozadinu. Zato je angažovala najboljeg hirurga u Turskoj i bukvalno za dan postigla željeni efekat.

Maya Berović pokazuje svoju zadnjicu
MAYA BEROVIĆ POKAZUJE SVOJU ZADNJICUFOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Dara Bubamara je imala niz intervencija, a poslednja u nizu je na pozadini. Novosadski zvrk je htela g*zu kao Dženifer Lopez, pa se podvrgla brazilskom podizanju gluteusa, koje podrazumeva upumpavanje masnog tkiva u zadnjicu iz regije u kojoj je imala višak. Zbog ovoga je imala malih zdravstvenih problema, ali je uspela da ih reši.

Dara Bubamara
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Sa druge strane, zbog implantanta kobno je mogla da završi najpoznatija starleta Tamara Đurić. Ona je zbog silikona u zadnjici, koji se izlio, završila na VMA, gde je 2019. godine operisana i neko vreme je bila u kritičnom stanju. Nakon te intervencije Tamara se mesecima šalila na svoj račun da je Niki Minaž iz Smederevske Palanke.

Tamara Đurić najviše voli da pokaže svoje obline
TAMARA ĐURIĆ NAJVIŠE VOLI DA POKAŽE SVOJE OBLINE FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

I supruga pevača Slobodana Radanovića je uvećala pozadinu. Ona je pre trudnoće često na društvenim mrežama isticala zadnjicu u prvi plan. Da bi oblik i veličina ostale kako treba ona je redovno i vežbala.

Sloba i njegova supruga Jelena
SLOBA I NJEGOVA SUPRUGA JELENA FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter