Izvor: Kurir.rs
21.05.2023 u 13:36
1

OGLASILA SE JANA POSLE HAPŠENJA U CIRIHU! Pevačica van sebe, ne može da veruje šta je snašlo, pa muški odbrusila Ljubi Aličiću

Pevačica Jana Todorović uhapšena je na aerodromu u Cirihu, a sada se oglasila povodom neprijatne situacije.

– Dobro, dešava se i to… Desilo se nešto tako, ima istine u tome. Ja sam sada sletela na jedno mesto i tražim hotel, bilo bi dobro da prvo dođem sebi, da se smirim, pa da komentarišem – započela je Jana.

Jana je trebalo da nastupa zajedno sa Ljubom Aličićem, međutim organizatori su joj odmah našli zamenu i umesto nje je pevala Emini Tufo. Ljuba je na nastupu pozdarvio publiku, pa je potom, kako neki kažu, malo isprozivao koleginicu.

– Ja ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Možda je njemu to izletelo, možda nije tako mislio, a možda ga je neko nagovorio da tako nešto kaže, mada istina je da on nema pet godina da može neko da ga nagovara, ali ja imam super prijateljski odnos sa Ljubom i poštujem ga kao kolegu. Odrasla sam uz njegove pesme i ništa mu ne zameram, čak i da jeste tako nešto rekao, ja mu opraštam. Sigurno nije bio zlonameran – zaključila je Jana Todorović.

JANA UHAPŠENA NA AERODROMU U CIRIHU Prespavala u zatvoru, pa je prvim letom vratili u Srbiju! Ovaj kolega je javno PONIZIO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OGLASILA SE JANA POSLE HAPŠENJA U CIRIHU! Pevačica van sebe, ne može da veruje šta je snašlo, pa muški odbrusila Ljubi Aličiću”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter