Izvor: KURIR/BLIC
14.03.2023 u 17:45
0

OGLASILA SE SAJSI MC NAKON POROĐAJA! Poslala važno obaveštenje fanovima, spomenula i VAŽAN sporazum (FOTO)

Sajsi MC je objavila na svom profilu zvanično obaveštenje nakon porođaja, što je obradovalo njene fanove, a ujedno se i zahvalila svima na čestitkama i lepim željama.

Reperka Ivana Rašić Trmčić poznatija kao Sajsi MC, porodila se nedavno i na svet donela devojčicu, kojoj je dala ime Nataša.

Ona je sada na svom profilu objavila fotografiju, kojom je svojim pratiocima izazvala osmeh na lice.

Sajsi MC
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Mama i beba su dobro i sada potpisuju ugovor o dugoročnoj saradnji u okviru porodične unije. Hvala svima na čestitkama i lepim željama. Porodica Rašić -Trmčić – dodala je reperka.

Sajsi MC je dugo krila svoju trudnoću, sve dok se nije pojavila na MAC-u sa stomakom do zuba, što je njene fanove ostavilo u potpunom šoku.

Podsetimo, Ivana se pre dve godine venčala za Marka Trmčića Krsmu, koji je član grupe „JNA“ iz Beograda. Venčanje je bilo u tajnosti, a javnosti je tada otkrila da je izgovorila sudbonosno “da“ fotkom na svom Instagram profilu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter