Izvor: KURIR/BLIC
17.01.2023 u 17:49
0

OGLASIO SE IGOR KOJIĆ POSLE SAZNANJA DA JE U VEZI SA LEPOM GLUMICOM: Evo šta je poručio Kebin sin, sve iznenadio (FOTO)

Bivši golman Igor Kojić (35) i mlada glumica Teodora Bjelica (28) već nekoliko nedelja uživaju u romansi. Njih dvoje trenutno uživaju na Kopaoniku, gde su viđeni kako razmenjuju nežnost, a sad se oglasio Igor na društvenim mrežama.

– Kada ti kažu: „Ne može“, pronađi put, ne izgovor – stoji u objavi na Instagram profilu sina pevača Dragana Kojića Kebe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Teodora Bjelica i Igor Kojić su se, inače, upoznali u decembru.

Igor Kojić, Teodora Bjelica
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Njih dvoje se nisu poznavali odranije, vezi su kumovali zajednički prijatelji. Upoznali su se pred sam doček 2023. Varnice između njih su sevnule na prvu. Tu su razmenili kontakte, pa su nastavili da se dopisuju – započeo je izvor blizak paru.

Igor Kojić, Teodora Bjelica
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Ubrzo su se opet videli i smuvali, a zajedno su dočekali i Novu godinu. Oni su rešili da neće da se kriju, ali ni da pričaju da su zajedno. Pre nekoliko dana su se dogovorili da zajedno negde otputuju i da se tako još bolje upoznaju i zbliže jedno s drugim – dodao je sagovornik.

– Ljubav cveta, imaju dosta zajedničkih interesovanja. Igorovi prijatelji kažu da mu se baš dopala i drago im je da ga vide toliko srećnog, zaljubljenog i zadovoljnog prvi put posle razvoda od Severine, koji je baš teško podneo – zaključio je bio izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter