Izvor: KURIR.RS
28.03.2023 u 08:34
0

ONA JE MAJKA TROJE DECE: Žena Nikole Rokvića porodila se pre 2 MESECA, a sad raspametila FANTASTIČNOM linijom!

Pevač Nikola Rokvić i njegova supruga nedavo su se ostvarili po treći put u ulozi roditelja, a Bojana je ostavila sve u šoku kada je pokazala svoju figuru.

 

Iako su od porođaja prošlo samo dva meseca pevačeva supruga se može pohvaliti linijom perfektnom linijom i zategnutim telom. Uprkos tome što se Bojana bavila manekenstvom njenu figuru nema ko nije prokomentarisao na društvenim mrežama, posebno kada je objavila fotku sa suprugom na kojoj su identično obučeni.

Nikola Rokvić
FOTO: PRINTSCREEN

– Svaka sličnost sa ovim ljudima je potpuna slučajnost – poručila je Bojana na šta joj je suprug odmah odgovorio da slučajnosti ne postoje.

Podsetimo, Nikola i njegova supruga dobili su ćerku kojoj su dali ime Angelina, a kao i svaki ponosni i srećan otac, pevač je priredio slavlje koje je trajalo do kasno u noć.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter