Izvor: KURIR/BLIC
11.05.2023 u 12:37
0

ONA SE PREKRILA ČARŠAVOM, A VODITELJ VIŠE ROMANSU NE KRIJE! AMIDŽIĆ OBJAVIO MININU FOTKU IZ KREVETA! (FOTO)

Voditelj Ognjen Amidžić ne odvaja se od svoje 17 godina mlađe devojke Mine Naumović.

 

Par od nedavno i živi zajedno, rade zajedno u emisiji , a u slobdono vreme putuju. Njih dvoje su sada otputovali u Istanbul, odakle su se oglasili na svojim profilima na Instagramu.

Ognjen Amidžić
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Naime, Mina je objavila svoju fotografiju iz kreveta, na kojoj je prekrila posteljinom pola lica, a Ognjen je uradio isto.

Inače, Ognjen nakon razvoda od manekenke Danijele Dimitrovski krio je vezu sa mlađom koleginicom, međutim, nedavno je potvrdio da su zajedno, ne želeći da otkriva previše detalja iz njihovog odnosa.

Ipak, njih dvoje je ekipa  snimila u jednom kafiću gde su razmenjivali nežnosti, a potom se uputili ka Ognjenovom stanu, gde se navodno Mina i uselila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter