Izvor: KURIR/BLIC
21.03.2023 u 08:54
0

„OPET SE BODEM U VENU, A PRIKAČENA SAM NA MOKRAĆU“: Rada Manojlović se oglasila iz BOLNICE (FOTO)

Rada Manojlović poslednjih nedelja često je u žiži interesovanja javnosti, zbog šokantnih poteza, mahom na društvenim mrežama. Sad je otišla korak dalje, pa se snimala u jednoj privatnoj klinici sa infuzije, a onima koji je prozivaju imala je šta da poruči.

 

– Dragi moji, ponovo da vam se javim, opet se bodem u venu. Pišu mi: „Šta ti znaš šta je to žuto u kesi na šta si prikačena“. Za tako pametno pitanje jedini pametan odgovor je – mokraća. Šta bi drugo bilo? – rekla je Rada Manojlović, pa prevrnula očima, dok je ona često na meti mnogih zbog teorija zavere koje iznosi u javnost, poput one o vakcinama protiv korona virusa.

– Ovo crno pored, što će sledeće da mi stavljaju, to je katran. Eto, vidite da znam sve – dodala je ironično Rada, te opet prevrnula očima, pokrenuvši veliki broj komentara na TikToku i Tviteru.

Rada je, inače, pre par dana podelila fotku iz klinike, na kojoj se vidi da je bleda kao krpa, izmučena i da joj je priključena infuzija.

Rada Manojlović
FOTO: PRITNSCREEN

– Pre nastupa u Kalgenfurtu, nisam mogla da progovorim od bolova – napisala je ona na Instagramu.

Rada Manojlović
FOTO: PRITNSCREEN

Inače, nakon infuzije, Rada se vratila u život i odradila nastup bez problema.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter