Izvor: KURIR.RS
30.12.2022 u 20:27
0

OSTVARILA DAVNU ŽELJU! Sara Jo pogovorila o svom ljubavnom životu I ŠTA SMATRA NAJVEĆIM USPESIMA

Sara Jo, nastupila je na otvaranju hotelskog lanca Mona plaza čije je zaštitno lice. Na svečanoj večeri pevala je uz pratnju akustične gitare pa su njene pesme zvučale intimnije.

– Više volim nastupe sa koreografijama, ali eto, večeras je bila malo drugačija atmosfera. Drugačija prilika za malo intimniji nastup – rekla je Sara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rekla je da joj je prošla godina protekla u nizanju uspeha.

– Krenuli smo sa jednim neverovatnim dočekom ispred skupštine. Zatim singl Divlja sa kojom sam još više izašla iz Zone komfora. Bilo je to malo pomerenije i bizarnije i, naravno, na kraju pesma za evroviziju.

Sa svojim partnerom uživa u emotivnoj vezi i sigurna je da će se to nastaviti.

– Što se tiče ljubavnog plana on je nekako upotpunjem još prošle godinetako se nastavilo i nadam se, u stvari sigurna sam da će se tako i nastaviti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter