Izvor: KURIR.RS
06.02.2023 u 17:46
0

OTIŠLA IZ SRBIJE! Ivana Stamenković se oglasila sa EGZOTIČNE DESTINACIJE, a zbog njenih vrelih fotografija stranci PALI U TRANS! (FOTO)

Ivana Sindi Stamenković, bivša članica grupe ''Models'', devedesetih godina, palila je i žarila estradnom scenom ali i važila za jednu od najzgodnijih.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ivana Stamenković Sindi
FOTO: PRINTSCREEN

I dan danas, poznata je po tome da je sklona provokativnim fotografijama i video snimcima, ali i da ne ne libi da pokaže svoju vitku figuru.

Nedavno, Ivana je spakovala kofere i otišla na egzotičnu destinaciju, a neretko sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram objavljuje momente u kojima uživa.

Ivana Stamenković Sindi
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Ivana je podelila nekoliko fotografija, gde je ponosno istakla svoju figuru, ali i delove plaža koje su je ostavile bez daha.

Ivana Stamenković Sindi
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Takođe, svima je dala do znanja da joj noćni život i dalje prija, te je istakla i fotografiju iz provoda.

Ivana Stamenković Sindi
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM
Ivana Stamenković Sindi
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter