Izvor: KURIR.RS
13.03.2023 u 21:26
1

OTKAZALA SVE NASTUPE ZBOG ZDRAVLJA! Pevačica se hitno oglasila: Nešto najteže što pevaču može da se desi… (FOTO)

Pevačica Slavica Ćukteraš oglasila se putem Instagrama i otkrila da je bila prinuđena da otkaže sve nastupe zbog zdravstvenog problema.

– Kao pevaču najteže što može da se desi to je da vam se kaže: „Ne smeš da pevaš!“ A ni da pričaš preko dana, govori tiho, samo ako moraš. Inhaliranje kortikosteroidima, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima. Cigarete ni slučano (ovde dobijam plus 10 kilograma za mesec dana, sigurno). Iskreno, meni je ovo najteže palo kada sam večeras čula od ORL da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku istih uz veliku disciplinu. Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava i da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka.

Slavica Ćukteraš
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OTKAZALA SVE NASTUPE ZBOG ZDRAVLJA! Pevačica se hitno oglasila: Nešto najteže što pevaču može da se desi… (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter