Izvor: KURIR.RS
27.01.2023 u 17:14
0

OTKRILA DETALJE DRAME NA FRISTAJLERU! Posle egzotičnog plesa oko ŠIPKE, razvezala jezik o suprugu i njegovom NASTUPU

Nikolija Popović, koja se pojavila u izvanvrednoj toaleti na MAC manifestaciji, mnoge je ostavila bez daha svojim izazovnim stajlingom, ali ništa manje i nastupom, gde je plesala oko šipke.

Nikolija je nakon komplikovanog scenskog nastupa, odvojila par minuta za predstavnike sedme sile, te je razgovarala o brojnim temama. Najpre se dotakla novogodišnje noći u kojoj je njen muž Relja Popović pevao na splavu „Fristajler“, koji je to veče potonuo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

– Nisam se zabrinula kada je za Novu godinu potonuo splav Fristajler, na kom je Relja nastupao, spavala sam u tom momentu. Kada je došao kući pitala sam ga „ljubavi, kako je bilo?“, on je rekao „potonuo je splav“. Nisam mu verovala, rekla sam mu da se ne šali sa mnom, on mi kaže „stvarno, potonuo je splav, ali važno je da su svi dobro“ – istakla je Nikolija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter