Izvor: KURIR.RS
25.05.2023 u 09:01
0

OVAKO IZGLEDA DEVITO! Treper uhvaćen bez FANTOMKE!

Treper Devito našao se u centru skandala kada je otkriveno da nije snimio duet sa mladom latino zvezdom Nati Natašom, iako on tvrdi da jeste i da se nalazi na njegovom novom albumu.

Njega je raskrinkao menadžer svetski poznate pevačice, koji je na svom Tviteru napisao da ni do kakve saradnje sa srpskim muzičarem nije došlo. Devito se nije oglašavao nakon ovog otkrića, ali je zato otkriveno kako izgleda njegovo lice.

Devito
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Treper nastupa s belom fantomkom, u javnosti se ne pojavljuje bez nje, privatno da, ali su do nedavno samo oni najbliži znali o kome je reč.

Kako je Kurir pisao pre nekoliko meseci iza maske se krije dobro poznat lik s estrade, David Ljubenović, koji se uspešno bavi produkcijom muzičkih spotova i sarađuje i s najvećim imenima na našoj sceni poput Ace Lukasa, Milice Pavlović.

Devito
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Sarađivao je i s Vukom Mobom, a upravo tokom jednog druženja s njim nastala je fotografija koja je otkrila ko se zapravo krije iza bele fantomke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter