Izvor: KURIR/mondo
05.04.2023 u 09:56
0

OVAKO JE IZGLEDALA EDITA ARADINOVIĆ PRE PLASTIČNIH OPERACIJA! Okačila svoje stare fotke, pa samu sebe ISPROZIVALA: Orao pao

Pevačica Edita Aradinović podelila je sa pratiocima stare fotografiju, na kojima se vidi kako je izgledala pre operacije nosa.

 

Naime, kada se pojavila na sceni kao članica Ministarki, Edita je imala i prepoznatljiv mladež na nosu, koji je „prvi leteo“, da bi se kasnije podvrgla i operaciji nosa.

Edita Aradinović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Sada je samu sebe isprozivala objavljujući fotografije i snimke iz 2017. godine, pored kojih je pisala „nosonja“, ali i „orao pao, orao pao“.

Edita Aradinović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Podsetimo, pevačica je nedavno sve šokirala kada je ofarbala obrve u plavo, te su izgledale kao da ih uopšte nema. Međutim, očigledno ni ona sama nije bila zadovoljna novim imidžom, pa je rešila da se vrati na staro.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter