Izvor: ALO.RS
21.03.2023 u 12:23
0

OVO JE MISTERIOZNA SESTRA MILANA STANKOVIĆA! Krije se od svih, bavi se ozbiljnim poslom, pevač je strahovao za njen život, a evo i kako izgleda (FOTO)

Milan Stanković nedavno je viđen na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju, kako sedi sa monasima u prvom redu.

Naime, Nastasija, mlađa sestra Milana Stankovića je prava lepotica, a u javnosti je gotovo nikada ne viđamo.

Printscreen

 

Ona je medicinska sestra, a jednom je Milan na svom Instagram profilu objavio njihovu zajedničku fotografiju, a mnogi su rekli da je sličnost između njih dvoje velika.

Njegova sestra radi u jednoj bolnici, a on je svojevremeno u jednom intervju za „Premijera-Vikend Specijal“ otkrio da je strahovao za njen život zbog korona virusa.

– Ja sam noćima istraživao o koroni, jako sam brinuo, globalno mi se ne sviđa ta priča, a naročito lokalno jer mi je sestra medicinska sestra zaposlena u toj sferi. Kad mi je poslala prvi put sliku sa svim onim, ja sam se uplašio ali sam bio i ponosan. Ja sam završio isto srednju medicinsku školu, da nisam pevač, sigurno bih sada lečio nekoga. To je najhumaniji posao – kazao je tada pevač.

 

Da podsetimo, Milan Stanković nedavno je viđen na jednom crkvenom predavanju u Nevesinju, kako sedi sa monasima u prvom redu.

Pevač se u poslednje vreme posvetio veri, a pisalo se i da je postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve, što je monah iz pomenutog manastira demantovao jednom prilikom za medije.

– Brat Milan nije nikakav iskušenik u našoj svetoj porodici. On je, koliko znam, bio samo naš gost nekoliko dana, kao i mnogi drugi vernici, koji dolaze da se pomole Bogu u našoj svetinji i da nama monasima pomognu u brojnim manastirskim poslušanjima, tj. svakodnevnim obavezama – rekao je kaluđer tada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter