Izvor: KURIR.RS
26.05.2023 u 10:37
0

OVO JE NJEGOVA NAJVEĆA SREĆA I USPEH! Sloba otkrio šta ga čini potpunim, pa postavio emotivnu fotografiju!

Sloba Radanović takmičio se u emisiji svojim bogatim glasom osvojio srca publike. Nešto kasnije, učešće u prvoj sezoni rijalitija, vinulo ga je u nebesa kada je popularnost u pitanju.

 

Podsećanja radi, Radanović je tadašnju ženu javno prevario i upustio se u novu romansu koja nije dugo trajala, ali razvod je svakako brzo usledio. Iako su mnogi nagađali da će pevač biti omražen od strane lepšeg pola zbog učinjenog dela u rijalitiju desilo se sasvim suprotno.

Sloba je postao miljenik žena koje su se jako brzo razočarale jer se zaljubio u svoju sadašnju ženu, Jelenu Radanović sa kojom je nedavno dobio i sina.

Bračni par uživa u ljubavi već nekoliko godina, a neretko na društvenim mrežama sa svojim pratiocima dele porodične trenutke.

Radanović je odvojio deo slobodnog vremena kako bi se družio sa fanovima i odgovarao na pitanja koja su stizala.

Jedno u nizu bilo je pitanje šta za njega predstavlja najveću sreću i uspeh u životu, a Sloba je odgovorio fotografijom svog sina i napisao:

– Ovo! Normalno, zdravlje moje porodice i dragih ljudi. I da smo složni i uvek tu jedni za druge – napisao je Radanović.

Sloba Radanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Nekoliko storija kasnije, okačio je još jednu emotivnu fotografiju sa svojim naslednikom Damjanom i raznežio pratioce koji su nestrpljivo čekali odgovore na sva svoja pitanja.

Sloba Radanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter