Izvor: KURIR.RS
04.01.2023 u 15:08
0

OVO JE NJEN STAV! Grujićka dala svoj sud o AFERI KATAR!

Katarina Grujić, kao novopečena žena fudbalera, Marka Gobeljića, komentarisala je i svetsko prvenstvo u fudbalu, koje je nedavno završeno, te je otkrila za koga je navijala.

– Ja nisam stručnjak, udata sam za fudbalera. Navijala sam za Argentinu, zbog Mesija, i moj suprug isto – rekla je ona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pevačica je prokomentarisala i navodne afere koje su pojedine supruge fudbalera imale tokom prvenstva, kako se pisalo.

– Ma katastrofa, ja ne verujem. Ja poznajem te ljude, ne znam dokle će više novinari izmišljaju, da pišu svašta nešto i da pokušavaju da upropaste nečiju porodicu, ne znam iz kog razloga. Ružno je što se sve to pisalo, uopšte nije trebalo da bude akcenat na tome, pogotovo što nije istina. Ali istina će svakako izaći na videlo i rešiće porodica Rajković to sudski, onako kako dolikuje i treba – rekla je Katarina u emisiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter