Izvor: KURIR.RS
07.02.2023 u 21:29
0

PEVAČ U INTIMNOJ POZI SA ŽENOM! Objavili provokativnu fotku iz kreveta, sve pršti od STRASTI (FOTO)

Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga objavili su na Instagramu provokativnu fotografiju iz kreveta na kojoj su zagrljeni i srećni.

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus šokirali su svoje pratioce na društvenim mrežama neočekivanim potezom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE
Ljuba Perućica
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Zaljubljeni par u krevetu je pozirao nasmejan, a dok Perućica na sebi nije imao ništa, Katarina je bila samo u brusthalteru. Međutim ovo nije prvi put da je Ljuba objavio provokativni materijal sa suprugom.

Inače, Ljuba je nedavno šokirao sve svoje pratioce kada je objavio fotografiju sa nekoliko obnaženih žena. Tada je zajedno sa suprugom Katarinom posetio Tajland, ali očigledno da je Katarina modernih shvatanja, pa joj nisu smetale oskudno i provokativno obučene žene u prisustvu njenog supruga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter