Izvor: KURIR/REPUBLIKA
15.05.2023 u 10:36
0

PEVAČICA SLOMLJENA NAKON SMRTI PRIJATELJICE LANE: Mnogo mi je krivo, potresla sam se…

Pevačica Lana Toković preminula je iznenada, a sada se oglasila i njena velika prijateljica i estradna umetnica Zorana Pavić.

Zorana se oglasila za domaće medije, te je potvrdila tužne vesti:

– Nažalost, istina je da je preminula moja Lana. Mnogo mi je krivo, potresla sam se jako, ne znam šta da kažem. Ja koliko znam ona je bila u komi, ali nije bila nešto bolesna, nije bolovala. Ja koliko znam primljena je u bolnicu zbog rutinskog ispitivanja, ali se desilo ono najgore – rekla je Zorana.

Lana Toković je rođena 29.11.1966 godine u Beogradu. Osnivač grupe „Lana i Aldo“, muzikom se profesionalno bavi od svoje šesnaeste godine. Snimila je preko 40 trajnih snimaka za fonoteku Radio Beograda.

Ubrzo otvara muzički studio gde se bavi komponovanjem. Sa svojom grupom je održala veliki broj solističkih koncerata, a nagrade je osvajala kao kompozitor,vokalni izvođač i tekstopisac. Bavila se pisanjem muzike za pozorišne predstave, crtane filmove i reklame.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter