Izvor: ALO.RS
08.03.2023 u 07:15
0

„PLAŠILA SAM SE TRUDNOĆE“: Sajsi MC priznala zbog čega je bila očajna kada je saznala da je u drugom stanju

Reperka je u osmom mesecu trudnoće

Sajsi MC atipična je umetnica u svakom smislu. Dok u osmom mesecu trudnoće s mešavinom straha i nestrpljenja očekuje prvi porođaj seća se kako joj je bilo na početku.

– Prvo mi je bila zastrašujuća pomisao da će se moje telo deformisati, ali sam to uspela da prevaziđem. Tokom godina sam čula stvarno mnogo loših priča, da u trudnoći ispadaju zubi, opada kosa, i bila sam ubeđena da se to dešava svima. U početku se nisam osećala nimalo blaženo, posebno zbog mučnina koje su bile iscrpljujuće, ali sam se smirila kad su mi doktori objasnili da su one dobar znak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter