Izvor: ALO.RS
14.05.2023 u 18:48
0

POHVALILA SE SKUPOCENIM POKLONOM! Nikolija potrošila BOGATSTVO NA OVU SITNICU (FOTO)

Ona je je iskoristila i da, pre koncerta, uživa u lepom vremenu u ovom gradu

Muzička diva Bijonse započela je svoju svetsku turneju „Renaissance World Tour“ i to velikim koncertom u Stokholmu u Švedskoj. Veliki broj fanova bio je očaran, a među njima se našla i srpska pevačica Nikolija Jovanović.

Ona je  je iskoristila i da, pre koncerta, uživa u lepom vremenu u ovom gradu, pa je objavila fotografije na svom nalogu na Instagramu u kojima je pokazala da joj sve što je okružuje baš prija. No, to nije sve.

Nikolija

Pevačica očigledno spada u red onih koji smatraju da putovanje ne bi bilo dovoljno dobro ako ne padne i neki dobar šoping. Tako je sebe počastila satom brenda „Kartije“, koji sigurno nimalo nije jeftin.

Pored toga, ona je uživala i u skupocenom šampanjcu, ali čini se da je ipak najbolji provod bio na koncertu njene američke koleginice. „Kraljica sluša kraljicu“, „I moj idol ima idola“, „Predivna“, „Ti ga živiš, Niki“ – bili su samo neki od komentara koji su se našli ispod Nikolijine objave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter