Izvor: KURIR.RS
09.03.2023 u 11:12
0

POKAZALA NOVOG DEČKA? Pevačica na Aninom nastupu grlila DVOJNIKA BIVŠEG partnera Milana Popovića

Nastup Ane Nikolić u poznatom zagrebačkom klubu nije propustila ni Severina Vučković.

Iako se na sve načine trudila da se sakrije, kako je neko od prisutnih ne bi fotografisao, pa je za sebe i svoje društvo izabrala sto u mraku na samoj bini, naš paparaco uspeo je da uslika Seve u muškom društvu.

Sa njom smo videli njenog menadžera Tomislava Petrovića, prijatelja i saradnika Davora Grgina i producenta Filipa Miletića. Ipak, ona je najviše pažnje pridavala misterioznom mlađem muškarcu koji je mnoge prisutne fizički neodoljivo podsetio na njenog bivšeg partnera Milana Popovića.

Seve je mlađeg muškarca sve vreme zaljubljeno gledala i grlila i nešto mu šaputala dok su pili, a ona je i pušila i elektronske cigarete. Da im je razgovor prijao, videlo se i po tome što su se oboje smeškali, a posebno im se svidela pesma “Mišo moj” koju su pevali od reči do reči.

Kada je mladić primetio da ih slikamo, odmah se sklonio od nje i otišao iza, te joj se više nije približavao. Pevačica je zatim igrala i pevala sve Anine hitove, koje je znala napamet i to zagrljena sa prijateljem Davorom i svojim kompozitorom Filipom, s kojim su je mediji svojevremeno povezivali i u emotivnom smislu.

Seve je u jednom trenutku u pratnji obezbeđenja otišla i do toaleta, ali nije bila raspoložena za razgovor i slikanje sa fanovima, koji su bili iznenađeni da pored njih prolazi Severina, koja je za noćni izlazak obukla iscepane farmerke i crni top sa štiklama u istoj boji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter