Izvor: KURIR/PINK.RS
27.01.2023 u 17:00
0

PORUČILA JEDNO! PRVO OGLAŠAVANJE EDITE NAKON SKANDALA SA SESTROM!

Pevačica Edita Aradinović oglasila se nakon što je u svim domaćim medijima objavljen snimak njene brutalne tuče sa rođenom sestrom, pevačicom Indirom Aradinović Indi.

Tokom čitavog dana spekulisalo se o potencijalnim razlozima tuče sestara, a šta se zaista zbilo ni Edita nije želela da otkrije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

– Braćo i sestre! Drugari i drugarice. Dušmani vi pogotovo. Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkcionišu i ne funkcionišu. Smarate ako mislite da ćemo ona ili ja davati neke izjave, i baviti se ovom glupošću. Možda se do tad opet pobijemo ali valjano, s obzirom na to da smo ovde kao dve pijanice ispred supermarketa – napisala je ona, pa dodala:

Edita Aradinović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Bilo kako bilo ni ja ne dam na nju ni ona na mene. Šta je po sredi za to stvarno treba da vas „boli patka“. Uživajte volim vas – bilo je sve što je rekla.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter